Op de agenda

Bekijk agenda

Actueel

Bekijk nieuws

Theaterstuk Ik Wil Jou!

Op 10 november ging het theaterstuk ‘Ik wil jou!’ van start! Met acht uitverkochte voorstellingen in Theater Zuidplein weet LOKAAL in samenwerking met Theater Mach meer dan 1100 jonge Rotterdammers bewust te maken van sociale beïnvloeding.

Het theaterstuk is eigenlijk een spelshow. In deze show weet gastheer Jack het publiek op te zwepen, terwijl drie kandidaten de kans krijgen het publiek voor zich te winnen. Zij presenteren hun visie op de wereld en geven aan hoe zij die willen verbeteren. Het doel is jou overtuigen, het draait om de stem van het publiek! Maar wie bepaalt er eigenlijk wat aan bod komt? Wat is het spel tussen media, publiek en politiek? En wat zetten de toekomstige politici in om het publiek te overtuigen?

Na de voorstelling gaan de acteurs en het publiek met elkaar in gesprek om deze vragen te beantwoorden. Stichting LOKAAL heeft aansluitend op het theaterstuk lesmiddelen ontwikkeld, zodat Rotterdamse jongeren na de voorstelling op school kunnen napraten. We stimuleren Rotterdamse jongeren om kritisch te kijken naar politieke propaganda en bewust te zijn van de dynamiek van sociale beïnvloeding.

Niet missen: open voorstelling 30 november
Alleen voor de open voorstelling van woensdag 30 november zijn nog plaatsen beschikbaar. Om 20.15 uur sluit ‘Ik wil jou!’ dan af met de laatste spelshow en presenteren de kandidaten nog eenmaal hun visie. Dan presenteren de acteurs de laatste keer hun visie en gaan ze het gesprek nog eenmaal aan.

Wil je daar graag bij zijn? Meld je dan hier aan. 

Contactpersoon bij dit project

vCard van Froukje
Theaterstuk Ik Wil Jou!

Theaterstuk Ik wil jou! in beeld

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Bekijk beeldmateriaal