Rotterdam kiest | debat 3 | Het grote lijsttrekkersdebat (AANMELDEN KAN NIET MEER)

LET OP: Het debat is vol. Aanmelden voor dit debat is dan ook niet meer mogelijk.


Slechts acht dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart buigen de lijsttrekkers zich over de grote thema’s van de stad. Hoe gaat Rotterdam straks om met de landelijke zorgtaken die de gemeenten onder hun hoede krijgen? Welke oplossingen dragen zij aan om de werkloosheid terug te dringen? En op welke wijze waarborgen zij straks de veiligheid van de Rotterdammers zonder dat hun privacy in het geding is? Deze vragen staan centraal tijdens het grote Rotterdamse lijsttrekkersdebat op dinsdag 11 maart.

Aanwezige gasten: Hamit Karakus (Partij van de Arbeid Rotterdam), Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Hugo de Jonge (CDA Rotterdam), Jeannette Baljeu (VVD Rotterdam), Salima Belhaj (D66 Rotterdam), Leo de Kleijn (SP Rotterdam), Judith Bokhove (GroenLinks Rotterdam), Setkin Sies (ChristenUnie SGP Rotterdam).

De debatleiding is in handen van Cees Grimbergen.

Dit debat wordt georganiseerd door de redactie van AD Rotterdams Dagblad in samenwerking met LOKAAL en Nationale-Nederlanden.

Rotterdam kiest | debat 3 | Het grote lijsttrekkersdebat (AANMELDEN KAN NIET MEER)

Ervaringen

 • Ik ben met plezier twee maal gastspreker geweest bij de 010-Actueeldebatten over de strafrechtspleging. Alle hulde voor LOKAAL, Prem en Jacobine, prima formule!

  Theo de Roos
  Tilburg University
  Hoogleraar strafrecht
 • Een goed initiatief om betrokkenheid van de stadsbewoners te stimuleren! Ik waardeer het ook dat raadsleden bij de debatten aanwezig zijn. Een prachtige manier om als politici en stadsbewoners met elkaar in gesprek te gaan.

  Pieta Kluytenaar
  Stadsbewoner
 • Ik ben 79 jaar en neem ik graag deel aan de 010-Actueeldebatten van LOKAAL. Zeker als het zinvol blijkt te zijn en er resultaten mee worden geboekt!

  Annie Ras
  Burgerpanel Rotterdam
 • LOKAAL? Voor mij het symbool van hardwerkende mensen die in maatschappijparticipatie geloven. Professionals. Ik ben vereerd dat ik met ze mag werken. Jammer dat ze alleen in de regio Rotterdam actief zijn!

  Prem Radhakishun
  Debatleider 010-Actueel