Train de Trainer Bijeenkomst 2

Train de Trainer Bijeenkomst 2Vindt plaats op 11 september 2013
Ben je maatschappelijk betrokken, tussen de 18 en 35 jaar oud en wil je graag Rotterdamse jongeren stimuleren op het gebied van burgerschap? Schroom dan niet je hier aan te melden voor Train de Trainer! Bij Train de Trainer krijg je een complete training aangeboden door LOKAAL, zodat je in de toekomst stevig in je schoenen staat voor de klas. Of je nu op een middelbare school een debat moet leiden over vrijheid, of in een buurthuis jongeren stimuleert op het gebied van politiek, door middel van deze training ben je in de toekomst volwaardig trainer.

Als trainer van LOKAAL kun je een debat of bijeenkomst zelf inplannen, zelf opstarten en natuurlijk zelf uitvoeren. Tijdens de training leer je specifieke trainingsstijlen kennen en welke stijl het meest past bij jou. Ook krijg je inzicht in leerprocessen van jongeren, hoe groepsdynamiek werkt en hoe je als trainer adequaat daarop reageert. Na deze training kun je niet alleen jezelf prima presenteren, maar ook anderen goed begeleiden.

De training bestaat uit drie dagen en wordt gehouden in de trainingsruimte van LOKAAL aan het Ungerplein 2, flat 10 in Rotterdam.

Trainingsdata

  • Zaterdag 7 september (2013) van 10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 11 september (2013) van 19:00 - 22:00 uur
  • Zaterdag 14 september (2013) van 10:00 - 17:30 uur
Terug naar Agendapunten
Meer info over dit project

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van LOKAAL.